Sinterklaas

Wilt u de Sinterklaasviering gezellig maken door een Zwarte Piet te huren? Dat kan. Onze Zwarte Piet heeft vele jaren ervaring en kan van alle situaties een gezellig feest maken.
Maar vindt u het niet veel leuker om er een complete disco van te maken? Dan kunnen de kinderen alvast wennen, zonder dat Zwarte Piet in beeld is. Op deze manier kan de spanning bij de kleinsten even wegvloeien. Zich even laten gaan op gezellige muziek dat aansluit bij hun belevingswereld. Denkt u voor de jongsten eens aan nummers van KUS, Djumbo, Kabouter Plop, K3, Chipz en Nick & Simon. Zijn er wat meer oudere kinderen bij, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Voor hen zijn nummers uit de Top 40 zeer interessant. Wilt u meer informatie over de kinderdisco? Klik dan hier.

Op het moment dat het ijs gebroken is, dan komt Zwarte Piet in beeld. Zwarte Piet zal dan een leuk stukje opvoeren, waarom Sinterklaas er niet is. Onze Piet zal de spanning op een leuke manier opbouwen, om vervolgens over te gaan tot het uitreiken van de cadeaus. Want daar draait het natuurlijk allemaal om!

Zo wordt het een Sinterklaasfeest om nooit weer te vergeten!

Maar heeft u een andere gedachte bij de Sinterklaasviering alleen weet u de precieze invulling nog niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek.