Kinderdisco

Kinderen hebben hun eigen wil. Ze willen graag hun grotere broer of zus nadoen of juist dingen doen die ze op televisie of internet zien. Dus, lekker dansen op muziek die zij nu eens leuk vinden.
Kinderen zijn ook weer heel gemakkelijk. Op het moment dat er lekker gedanst kan worden op een nummer, dan zijn ze vaak al blij. Voor jongere kinderen denken wij dan aan muziek van K3, Chips, Jan Smit, Nick & Simon en KUS.

Ook voor de oudere kinderen hebben we veel keuze. Zij kijken vaak gerichter naar zenders en programma’s, zoals TMF, MTV, So you think you can dance en Popstars. Hierdoor komen ze meer in aanraking met muziek uit de Top 40.

Alleen, net als bij volwassenen, ontwikkelen kinderen hun eigen stijl en smaak. Hierdoor kan het voorkomen dat zij een geheel andere stijl interessant vinden. Als u dat aan ons kenbaar maakt, dan kunnen wij daarop inspelen.

Heeft u een gezelschap kinderen in een ruime leeftijdsgroep? Voor ons is dat geen probleem. Dan wisselen we de muziekstijlen wat meer af. En bedenk daarbij, kinderen zijn erg flexibel en hebben het vaak snel naar hun zin.

Onze slogan blijft: ‘Ieder feest een bijzonder feest.’