Kerstmis

Kerstmis kunt u op vele manieren vieren. Voor de een betekent het gezelligheid met vrienden en familie. Cadeaus uitpakken en genieten van een heerlijke maaltijd. Als u dat erg aanspreekt, dan zult u het voor uw kinderen en gasten wellicht een origineel idee vinden dat de Kerstman u helpt bij het bezorgen van uw pakjes.
Voor een ander betekent het lekker swingen op alle goede en foute nummers die horen bij Kerstmis. Een DJ die gekleed gaat als Kerstman en lekker meedoet met al uw gasten. Een heerlijke afwisseling van een ruim scala aan muzieknummers. Nummers die u ook op de radio gehoord heeft, maar ook juist nummers die u helemaal niet kent. Ideaal om heerlijk in de laatste kerstsferen te komen.

Heeft u een leuke en bijzondere locatie? Dan is het zelfs mogelijk dat de Kerstman eerst komt om de cadeaus te brengen en daarna een heerlijk feest met u gaat bouwen. Wilt u ondertussen genieten van een lopend buffet? Dan houdt onze DJ daar rekening mee. Eenmaal aan het einde van uw maaltijd, gaan de pannen dan ook helemaal van het dak.

Verras vrienden en familie en vraag naar de leuke prijzen die wij u kunnen bieden.