Drive-inshow

Op het gebied van drive-inshows zijn er vele mogelijkheden. Wij kunnen voor u een standaardfeest organiseren. Hierbij kunt u gebruik maken van onze DJ's die muziek geheel naar uw wens zal draaien. Daarnaast is het ook mogelijk om een show met een thema bij ons te boeken. Als u dat wenst, dan kunnen wij de gehele ruimte voor u aankleden.

J & R Drive in show kent verschillende mogelijkheden voor een drive-inshow. Maar uiteraard is het ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw eigen wensen door te nemen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een Terug in de tijd thema kiezen. U kunt kiezen voor verschillende tijden. Dat is geheel aan te passen aan uw keuze. Er zal daarbij rekening gehouden worden met de bekende hits van toen. Vele oude nummers uit de Top 40 van toen komen weer voorbij.

Houdt u juist meer van Hollandse nummers? Dan is een Hollandse avond echt iets voor u. Er is een diversiteit aan nummers. Hierin kunnen we uiteraard structuur aanbrengen in de voorkeuren van u en uw gasten.

Maar wij kunnen ook een Goet Faute avont verzorgen. Hierin worden alle nummers gedraaid die u normaal gesproken niet op een feestavond wilt horen. U kunt denken aan lekkere meezingers of juist nummers met helemaal verkeerde teksten.

Tot slot is er ook een mogelijkheid voor een Kinderdisco. Hierbij zullen wij dan diverse muziekstijlen draaien die afgestemd zijn op de wensen van de kinderen. Dit is uiteraard afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Naast de verschillende mogelijkheden op het gebied van drive-inshows, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verschillende Entertainment.

Mocht u naast de bovenstaande mogelijkheden, nog andere of aanvullende wensen hebben, neem dan gerust contact op met ons. Wij maken dan een afspraak met u. Zo kunnen we alle mogelijkheden goed met u doorspreken, om misverstanden te voorkomen. Wij zijn van alle markten thuis. Onze slogan is daarom ook: ‘Ieder feest een bijzonder feest’.