Dance Classic Night

Disco, Funk & Soul, de hippe muziek uit de dansjaren '70 en '80. Als u hier een portie Glitter & Glamour, wijde pijpen, plateauzolen en 'big-hair' aan toe voegt, dan krijgt u in één keer de sfeer te pakken van de echte discotheken, die met hun goede muziek en spetterende lichteffecten zorgden voor onvergetelijke momenten.

Tijdens de Dance Classic Night samen met uw gasten weer even helemaal terugkeren naar uw feestavonden. Dus genieten en lekker swingen op de oude muziek zoals: Donna Summer, Kool and the Gang, The Jacksons, Chic, The Tramps en nog veel meer.

J & R drive in show zal op deze avonden zorgen voor een geweldige mix van muziek en een uitgebreide lichtshow. Om de sfeer zo optimaal mogelijk te maken, zullen wij glitterdetails verzorgen. Daarbij kunt u denken aan de bekende spiegel- of discobollen. Maar ook maken wij gebruik van verschillende lichteffecten, die alles zullen versterken. Aan u is het natuurlijk de opdracht om er voor te zorgen dat uw gasten de sfeer verder gaan verhogen door zich aan de Glitter & Glamour dresscode te houden.